Το gold-line.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας εναλλακτικά κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:
1.Με αντικαταβολή, στην οποία περίπτωση θα παραλάβει τα προϊόντα στον χώρο του με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), αποδίδοντας το αντίτιμο της παραγγελίας του μαζί με τα έξοδα αποστολής στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται για την Κύπρο.
2. Με κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, αποστέλλοντας το αποδεικτικό κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας, ώστε να προχωρήσει η εκτέλεση της παραγγελίας.

Λογαριασμός Τραπέζης: Τράπεζα ……………………………………………

Αριθμός Λογαριασμού: …………………………………………………………
ΙΒΑΝ: …………………………………………………………………….

Δικαιούχος: ……………………………..

3. Με μετρητά κατά την παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας.
4. Με Πιστωτική Κάρτα: το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard όλων των τραπεζών (π.χ. Εθνική, Πειραιώς, Eurobank κ.τ.λ.) έως 12 άτοκες δόσεις από παραγγελίες …….€ και πάνω. Δεν είναι δεκτές οι κάρτες ……………………….. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται online συστήματα ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Comodo Secure.) Ο αγοραστής πρέπει να συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία της κάρτας του (π.χ. αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης) στην αντίστοιχη (secure) φόρμα.
Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα να επιλεγεί από τον αγοραστή αν θα κοπεί απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο, οπότε στην τελευταία περίπτωση πρέπει να συμπληρωθούν στη φόρμα παραγγελίας τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Όλες οι παραγγελίες, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των υποχρεωτικών συμμετοχών, είναι πληρωτέες σε Ευρώ. Κάθε τραπεζική χρέωση που μπορεί να προκύψει είναι πληρωτέα από τον αγοραστή. Τυχόν ληξιπρόθεσμο και μη καταβληθέν ποσό πληρωμής θα τοκίζεται με το νόμιμο τόκο υπερημερίας και θα εφαρμόζεται άμεσα δέκα ημέρες μετά την ημερομηνία τιμολόγησης ή άμεσα μετά την απόρριψη της τραπεζικής πληρωμής.