Αποστολές & Παραδόσεις Ελλάδα

Οι παραγγελίες μπορούν να σταλούν μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά τη παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή να γίνει παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με: ACS courrier. Τα έξοδα αποστολής* είναι +2.50€ για παραγγελίες εώς 2kg, τα οποία προστίθενται αυτόματα στο συνολικό ποσό της παραγγελία σας. Για παραγγελίες άνω των 2kg στα έξοδα μεταφοράς προστίθεται 1€/kg.

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

*Τα προϊόντα στις κατηγορίες, Εξοπλισμός & Ηλεκτρικές Συσκευές τα μεταφορικά ενδέχεται να διαμορφωθούν ανάλογα, μετά από συνεννόηση μαζί σας. Υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς των προϊόντων με πρακτορείο κατόπιν συννενόησης.

Η παράδοση του προϊόντος που αγοράσατε ηλεκτρονικά θα πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εφόσον η διεύθυνση παράδοσης που δηλώσατε είναι εντός Αττικής και εντός 3-5 εργάσιμων ημερών εφόσον η διεύθυνση παράδοσης είναι εκτός Αττικής ή σε νησιά.

Αποστολές & Παραδόσεις Κύπρος

Οι παραγγελίες μπορούν να σταλούν μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά τη παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με: ACS courrier. Τα έξοδα μεταφοράς είναι 8.00€ τα οποία προστίθενται αυτόματα στο συνολικό ποσό της παραγγελία σας.Για παραγγελίες άνω των 2kg στα έξοδα μεταφοράς προστίθεται 1€/kg.

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

**Τα προϊόντα στις κατηγορίες, Εξοπλισμός & Ηλεκτρικές Συσκευές ,καθώς και σε παραγγελίες μεγάλου όγκου τα μεταφορικά ενδέχεται να διαμορφωθούν ανάλογα, μετά από συνεννόηση μαζί σας.Υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς των προϊόντων με πρακτορείο κατόπιν συννενόησης.

Η παράδοση του προϊόντος που αγοράσατε ηλεκτρονικά θα πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας

Οι παραπάνω αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθούν σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή απρόβλεπτων συνθηκών (π.χ πανελλαδική απεργία εργαζομένων στις μεταφορές κοκ).